Katter er i stor konkurranse med hunden om å være menneskets beste venn. Noen vil si at katter er mer selvstendige og lure enn sine firebente venner, og det er lett å se på atferden deres. Det har gitt katter en viktig stilling i de fleste sine hjem, som kjæledyr vi elsker å kose med. Hvem som har plassen i sofaen kommer helt an på kattens humør.

Det er heller kanskje ikke så rart at katter derfor har fått mange rare navn. Det er ikke bare Pus og Mons som gjelder når folk skal lete opp navn til kattene sine, for mange av dem handler om mat. Hvorfor vites ikke, men her skal vi se på noen rare navn kattene har fått.

Barilla

Hvorfor så mange kaller katten sin for Barilla vet vi ikke, men vi tror det kan ha noe med italiensk mat å gjøre. For den maten som man finner på Barilla.com, er eksempler på utsøkte middagsretter, oppskrifter og råvarer fra Italia. Og hvem betror katten nøkkelen til spiskammeret når det er fylt med så gode saker?

Aslan

Aslan er løvenes konge i filmen Narnia. Og for dem som ikke visste det, så betyr Aslan løve. En løve er sulten som et beist og kan også dra nytte av Barilla.com, en nettside som er fylt med deilig mat. Men selv om Aslan er mye brukt navn på katter, så er det fordi den allerede også har fått navn som Løve, Leon, Leo, King og Harald. Til og med Lion King (deilig sjokolade) heter katter.

Sjokolade

Sjokolade er også et navn katter får, noe vi tror kommer av at den har så fin brun farge. Men de heter også ting som Kvikk Lunsj, Kit Kat og Freia. Men katter er jo så søte at de er til å spise opp, så det er ikke så rart. Det er mange rare fakta om katter, men at de skulle vekke appetitten vår, ante vi ikke.

Kort oppsummering

Katter er søte små kjæledyr vi gir mange rare navn. Vi tror det har med at de er til å spise opp så søte som de er. Det er en måte å snakke på når man synes noe er søtt. Det er også spennende å se at katter også kan hete ting som Barilla, Pasta og Pizza.