Katter er en internett-trend som aldri går over, men hvorfor er det egentlig slik? Dette er noe vi skal finne ut mer av i denne artikkelen, så hvis du er interessert er det bare å lese videre.

Mennesker fascineres av dyr

Det er jo ikke å stikke under en stol at mennesker er utrolig glad i dyr, da kanskje spesielt katter. Det er derfor det florerer av søte katter på nett, fordi alle vil vise frem hvor fin og søt deres katt er. Det er jo noen katter som gjør det bedre på nett enn noen andre. Den grente katten “Grumpy Cat” er nok en katt mange kjenner til. Denne har til og med gjort eierne til mangemillionærer.

Kjendiser viser fram kattene sine

Det er også en trend som gjør at mange kjendiser lager profiler på sosiale medier til kattene sine. Ofte har disse utrolig mange følgere, noe som fører til at kattene til og med for sponsorer. Dette synes vi er ganske vilt å tenke på.

Sannsynligheten for at når du går inn på en nettavis eller sosiale medier og vil se et bilde eller en film av en katt er ganske stor. Det er ganske fascinerende, men samtidig ganske rart.

Men hvorfor er katter så populære?

Det å spørre noen om de er et katte- eller hundemenneske er noe som ofte går igjen. Diskusjonen om hva som er best av katt og hund er en uendelig diskusjon. Katteelskere mener at katter er de aller beste dyrene fordi de er kosete, selvstendige og samtidig utrolig vakre å se på. Er dette noe som kan forklare deres popularitet? Det kan godt være.

Vi lurer på om kattene selv synes det er stas. Noe som er sikkert er at de aller fleste katter liker å være midtpunktet i sin egen familie!