Katter er fantastiske kjæledyr som kan gi oss mye glede og trøst i vanskelige tider. Hvis du har gjennomgått en brystoperasjon, enten det er for å fjerne en svulst eller for å forbedre utseendet ditt, kan du ha behov for litt ekstra kos og omsorg fra din pelskledde venn. Men hvordan kan du sørge for at katten din får nok oppmerksomhet og stimulering mens du selv er i bedring?

Nyt tiden sammen

Å leke med katten din under restitusjonen etter brystoperasjonen kan være en fin måte å holde humøret oppe og fremme helbredelsen på. Det kan også hjelpe deg å glemme smerten og ubehaget for en stund, og fokusere på noe positivt og givende. Katter har en spesiell evne til å muntre oss opp og få oss til å smile, noe som kan øke produksjonen av endorfiner i hjernen vår – de naturlige smertestillende stoffene.

Hvis du har valgt å gjøre en brystoperasjon av kosmetiske grunner, kan det hende at du også ønsker å vite mer om Motiva JOY – et innovativt implantat som gir deg en forbedret sikkerhet, mindre arr, en eksklusiv garanti og muligheten til å angre på din beslutning12. Motiva JOY er et omfattende program for deg som ønsker en brystforstørrelse på et VIP-nivå2.

Velg riktig tidspunkt

Det første du bør tenke på er når du skal leke med katten din. Etter en operasjon kan du være trøtt, sår og følsom, så det er ikke lurt å prøve å aktivere katten din når du trenger hvile eller smertestillende. Det beste er å velge et tidspunkt på dagen når du føler deg mest opplagt og komfortabel, for eksempel om morgenen eller ettermiddagen. Da kan du nyte noen rolige og hyggelige stunder sammen med katten din uten å overanstrenge deg.