Koronapandemien har preget store deler av 2020, og mye tyder på at pandemien vil fortsette i 2021. I en situasjon som dette er det godt å ha en pus å dele dagene med, særlig hvis du bor alene. Det å ha en katt i hus kan minske følelsen av ensomhet i hverdagen. Dessuten utløses kjærlighetshormonet oksytocin når du klapper katten, noe som gir stor helsegevinst.

Gaver som katten også vil like

Hvorfor ikke kjøpe en nyttårsgave til deg selv, som katten også vil like? I nettbutikken partyking.no finner du masse artig du kan unne deg selv. Partyking har alt fra kostymer og godteri til smarte dingser og pynteting til huset. Flere av disse tingene kan glede både deg og katten din! Her er noen eksempler:

  • Coca Cola minikjøleskap. Dette er et lite kjøleskap som er formet som en stor colaboks. At kjøleskapet er så lite gjør at det passer inn i stua eller på soverommet. Du kan stable ti-tolv colabokser i kjøleskapet, eller oppbevare andre godsaker der. Nå er neppe katten din så glad i cola, men kjøleskap genererer varme på utsiden, noe katten din kommer til å elske. Katter elsker å oppsøke varme steder,, så du kan holde brusen din kald, samtidig som katten kan kose seg på det varme gulvet.
  • En kjærestepute. Denne puten er formet som en brystkasse med arm, slik at selv du som bor alene, kan du få oppleve å ligge i en armkrok. Dersom katten liker å sove sammen med deg, er puten perfekt, fordi katten kan sove oppå brystkassen. Slik trenger du ikke være redd for at du skal havne oppå pus i søvne, fordi puten hjelper deg holde sovestillingen din.
  • En gigantisk bamse. Hva med å kjøpe en stor bamse, som pus kan dele sofaen med? Bamsen er dekorativ og koselig for både deg og katten.