Fra Kina er det mulig å bestille en mengde, mer eller mindre unødvendige, produkter til en billig penge. Dette gjelder selvfølgelig også for katteutstyr, og hvis ikke Tolletaten stopper pakken kan du få tak i alt mulig rart fra Kina. Det finnes selvfølgelig mye du ikke trenger også i norske dyrebutikker, men her kan du ta det til et helt annet nivå.

Kostymer og pynt til katten din

I Norge får du kjøpt en rekke ulike kattebånd, med alt fra Swarovski-krystaller falsk pels, men hvis du ser litt rundt på internett kan du finne utstyr i en helt annen liga. Noen eksempler er:

  • Kostymer til katten din, for eksempel i form av en løve. Det kan høres utrolig morsomt ut å utstyre katten din med en lue som gjør at den ligner på en løve. Samtidig er det vel svært usikkert om det virkelig er noe katten setter pris på?
  • Deksel til kattens klør. Det finnes tilfeller der det er nødvendig å beskytte seg fra kattens skarpe klør, for eksempel i forbindelse med vask eller besøk hos veterinæren. Det kan du oftest løse med et vanlig pledd, og hos veterinæren bruker de narkose. På nett kan du dog få tak i egne deksel som du setter på kattens klør, i alle mulige farger.

Egne senger og pledd til katter

Noen vil sannsynligvis synes at det virkelig ikke er unødvendig med egne pledd og senger til katter. Likevel er spørsmålet, hva er forskjellen på et vanlig pledd og et kattepledd? Sannsynligvis er det ingen forskjell utover prisen, og en katt vil ofte heller velge et gammelt pledd i en pappeske.