Katten din elsker å få oppmerksomhet. Den hopper rundt deg, kurrer og kommer med et lite sprell når den får servert dagens første måltid. De snakker med deg akkurat slik vi mennesker gjør, både for å anerkjenne deg og selv bli anerkjent.

Katter har blitt folkekjære dyr som elsker å kose seg i sofaen. De bruker baby-språk for å innynde seg på deg, akkurat som du bruker baby-språk tilbake. Men når katten er så mye innendørs, så er det mange teknikkdeler som kan gjøre hverdagen problemfri også.

Ledningfritt hjem

Mer og mer elektronikk i huset skaper ruller av kabler og ledninger overalt. Ikke bare er det farlig, men det drar masse strøm. Sørg heller for å skaffe en trådløs lader for mobil og nettbrett. Da slipper du å engste deg for at katta stikker potene i kontakten.

Slå av og på lysene

Når du helst bare vil kose med katten, så er det kjedelig å måtte gå rundt å slå av og på. Sørg heller for å skaffe Smart Home sin app-styrte strømbryter. Den kan stilles inn til å sette på lysene før du kommer hjem eller når du skal legge deg.

Trådløs røykvarsel

Både du og katten vil ha det trygt og godt. En røykvarsler gir sikkerhet om uhellet skulle være ute, slik at du og katten kommer helskinnet unna. Den kobler seg på din mobil, og varsler deg selv om du ikke er hjemme.

En vifte

En vifte med deilig luft kan være godt selv for katter. Den er kul å utforske. Den kobles av når temperaturen er god, og kan kobles til strømbryteren, slik at den styres til å gi jevn varme på kalde vinterdager.

Mobiltilbehør

Selv en katt elsker kattevideoer. Men da er det viktig å ha god batterikapasitet. Man kan bare skaffe seg nytt batteri som man bytter selv. Det er mindre kostbart enn å levere den til en reparatør.